Slovíčka z letecké angličtiny – novinka na trhu učebních pomůcek pro piloty

23.11.2021

Aeroweb představuje nový produkt. Slovíčka z letecké angličtiny v podobě tzv. memory cards jsou ideální pomůckou pro přípravu na zkoušku z angličtiny ICAO či angličtiny IFR.

Slovíčka z letecké angličtiny – novinka na trhu učebních pomůcek pro piloty
Slovíčka z letecké angličtiny – novinka na trhu učebních pomůcek pro piloty (Zdroj: Aeroweb.cz)

Piloti a pilotky, chystající se na zkoušku z letecké angličtiny ICAO či IFR, mohou ke studiu využít zcela nový produkt na trhu učebních pomůcek pro piloty. Slovíčka z letecké angličtiny zahrnují celkem 988 slovíček a krátkých slovních spojení z letecké terminologie a frazeologie rozdělených přehledně do osmi tematických okruhů. U každého výrazu je rovněž zřetelně uvedeno, zdali je součástí pouze slovní zásoby využitelné při letech za IFR, anebo se jedná o výraz využitelný i v provozu za VFR.

Slovíčka jsou vytištěná na oboustranných kartičkách (tzv. memory cards); jedna strana kartičky obsahuje český výraz a druhá strana jeho anglický ekvivalent. Součástí kartiček jsou také věty s typickými ukázkami použití jednotlivých slovíček či slovních spojení.

Slovíčka z letecké angličtiny
Slovíčka z letecké angličtiny v podobě tzv. memory cards

Součástí balení, které je v naší nabídce za 3 820 korun, je také stručný návod, jak se pomocí kartiček slovíčka efektivně naučit. Na přípravě slovíček se podíleli examinátoři ICAO zkoušek angličtiny, vysokoškolští učitelé angličtiny a profesionální dopravní piloti.

Více informací o slovíčkách z letecké angličtiny ZDE!

Mohlo by vás zajímat