11. slet LAA sobě a 13. slet Nebeských andělů

24.08.2022

11. slet LAA sobě a 13. slet Nebeských andělů
11. slet LAA sobě a 13. slet Nebeských andělů (Zdroj: Aeroweb.cz)

V sobotu 27. srpna od 10:00 proběhne na letišti v Jihlavě již jedenáctý ročník sletu LAA ČR sobě a třináctý slet Nebeských andělů pořádaný společností Global Assistance. Letecká amatérská asociace (LAA) na slet srdečně zve všechny své členy i ostatní příznivce létání pro radost.

V rámci akce bude účastníkům mimo jiné poskytnut prostor k odborným konzultacím s technickými i provozními inspektory LAA. Po celý den bude na letišti k dispozici občerstvení a po předchozí domluvě i možnost ubytování. Přílety na akci jsou umožněny libovolně již od pátečního odpoledne. Taktéž odlet je libovolný, ale účastníci mohou v případě zájmu zůstat na letišti až do neděle. Po celou dobu sletu nebudou přistávajícím letadlům účtovány poplatky. Instrukce pro piloty jsou dostupné zde.

Mapka sletu / Foto: laacr.cz
Mapka sletu / Foto: laacr.cz
Program sletu slibuje zajímavé přednášky a večerní hangarpárty / Foto: laacr.cz
Program sletu slibuje zajímavé přednášky a večerní hangárpárty / Foto: laacr.cz

Organizátoři zájemcům vřele doporučují online registraci, v rámci které budou později rozesílat aktuální informace na e-mailové adresy registrovaných účastníků. Registrace je otevřena od 17. do 25. srpna 22:00. Přihlášení účastníci budou zařazeni do slosování o hodinky Adriatica. Slosování proběhne v sobotu 27. srpna v odpoledních hodinách přímo na sletu LAA sobě v Jihlavě.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář