Aeroweb spouští Učebnici pilota ONLINE

25.10.2022

Konec papírovým učebnicím a zdlouhavým teoretickým kurzům v učebnách leteckých škol. Připravovat se na pilotní výcvik můžete odkudkoli a kdykoli se to hodí vám. A s certifikátem pak vyrazíte rovnou na ÚCL/LAA.

Aeroweb spouští Učebnici pilota ONLINE
Aeroweb spouští Učebnici pilota ONLINE (Zdroj: Aeroweb.cz)

Výcvik pilota, ať už jde o jakoukoli licenci, je časově velmi náročnou záležitostí, kterou je pro mnoho lidí složité kombinovat s rutinou každodenního života. Přesně z tohoto důvodu je tady nový produkt našeho studijního portálu kurzy.aeroweb.cz. Už nemusíte trávit dlouhá odpoledne nebo podvečery v lavicích učeben leteckých škol a studovat ze zastaralých papírových učebnic.

Studujte teorii pilota efektivně ONLINE

Je tady nová Učebnice pilota ONLINE – komplexní sada výukových materiálů pro výcvik pilota PPL a ULL. Přístupná odkudkoli a kdykoli se to hodí vám. Je jedno, jestli využijete desktop, laptop, mobil či tablet. Potřebovat budete pouze připojení k internetu. Učebnice také nabízí tvorbu vlastních poznámek či záložek pro lepší orientaci.

Učebnice pilota ONLINE obsahuje v devíti samostatných předmětech učivo teorie PPL, LAPL a ULL sestavené podle osnovy EASA Part-FCL a předpisů LAA. Na obsahu se podíleli největší odborníci z oboru, profesionální dopravní piloti, řídící letového provozu a přední čeští meteorologové s cílem předání zkušeností z vlastní praxe.

Velkou výhodou je také přítomnost ukázkových videí, vzorové komunikace a stovky vlastních ilustrací a obrázků. Ostatně, podívejte se sami:

Ukázat Učebnici pilota ONLINE

Také jako plnohodnotný ONLINE kurz teorie pilota zakončený certifikátem

Učebnici si můžete zakoupit jako samostatný produkt, pokud chcete mít příslušnou teorii kdykoli přístupnou a dále se vzdělávat. Nebo si ji můžete pořídit jako plnohodnotný ONLINE kurz teorie pilota PPL/ULL, jenž nahrazuje teoretickou výuku v učebnách leteckých škol.

V rámci ONLINE kurzu absolvujete všechny učební předměty z učebnice včetně průběžných a postupových testů, následně absolvujete osmihodinový intenzivní kurz pro přípravu na zkoušky (konzultaci možno absolvovat online i prezenčně) a na závěr studia vám naše studijní oddělení vydá certifikát o absolvování teoretické výuky, se kterým můžete rovnou zamířit na závěrečné zkoušky příslušného úřadu.

Certifikát o absolvování teorie v rámci Aerowebu má navíc platnost ve všech členských zemí EASA. ONLINE kurz teorie pilota PPL/ULL je tedy vhodný i pro piloty ze Slovenska.

Hlavní výhody Učebnice pilota ONLINE / kurzu teorie:

  • Komplexní soubor devíti učebních předmětů pro zkoušky PPL, LAPL a ULL sestavený podle osnovy předpisu Part-FCL a předpisů LAA.
  • Součástí učebnice jsou také přípravné testy na zkoušky pilota PPL/LAPL/ULL prováděné Úřadem pro civilní letectví a Leteckou amatérskou asociací.
  • Studovat můžete na počítači (desktopu), na tabletu i na mobilu odkudkoliv. Potřebujete k tomu jen internetové připojení.
  • Snadno si můžete dělat vlastní poznámky nebo umisťovat záložky k tématům, která vás zajímají.
  • Varianta ONLINE kurzu teorie pilota je plnohodnotnou náhradou za prezenční teoretické kurzy PPL v leteckých školách.
  • Se závěrečným certifikátem z ONLINE kurzu můžete jít na zkoušky z teorie na ÚCL či LAA.
  • Učebnice obsahuje přes 1 000 původních kreseb, obrázků či videí​.
  • Vhodné pro studenty v Česku i na Slovensku a každého, kdo vládne češtinou.

 

 

Buďte pány svého času a zahajte svou cestu za pilotním průkazem ještě dnes!

Ukázat ONLINE kurz teorie

 

 

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář