V únoru přivítá Berlín další ročník výstavy Pilot Expo

08.12.2022

V únoru přivítá Berlín další ročník výstavy Pilot Expo
V únoru přivítá Berlín další ročník výstavy Pilot Expo (Zdroj: Aeroweb.cz)

Pilot Expo, největší evropská náborová a výcviková akce, se uskuteční 24.–25. února na berlínském výstavišti (Messe Berlin). Akce je zaměřena na začínající piloty i zkušené profesionály. Výstavy se zúčastní více než 100 leteckých firem z celého světa z oblasti dopravy, výcviku a výroby.

Na více než 5 000 metrech čtverečních se představí známé i méně známé firmy. Například ATR, Emirates, airBaltic, Cathay Pacific a další.

V rámci výstavy lze očekávat také nábory členů posádek a uchazeči dostanou množství informací ohledně leteckého výcviku. Pro piloty nebo zájemce o práci v letectví je Pilot Expo příležitost pro získání informací přímo od leteckých společností nebo škol. Z výcvikových organizací se představí například CAE, Emirates Flight Training Academy nebo OSM Aviation Academy.

Pozvánka na Pilot Expo 2023 / Zdroj: Pilot Expo
Pozvánka na Pilot Expo 2023 / Zdroj: Pilot Expo

V programu výstavy je i konference, která se dělí na dvě části: první část „Aces“ je určená pro personál, který už má letecké zkušenosti, druhá část „Future Pilots“ je naopak určena začínajícím pilotům a zájemcům o letecký výcvik. Na konferenci vystoupí více než 50 řečníků z řad pilotů, manažerů leteckých společností nebo inovátorů v letectví. V programu nechybí jména jako Petter Hörnfeldt, kapitán, instruktor typové kvalifikace a examinátor na Boeingu 737, a Joe Diebolder, bývalý pilot Airbusu A320 a nynější pilot Boeingu 747, kteří jsou známí pod přezdívkami Mentour Pilot a Captain Joe

V prodeji jsou dva druhy vstupenek. Základní „Business and Fun“ stojí 20 euro a zahrnuje vstup na výstavu v obou dnech i páteční párty. Druhá „All Inclusive“ za 40 euro zahrnuje navíc vstup na konferenci.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář