V Jet For Trip máme nový letecký simulátor, který určitě vyzkoušejte!

23.03.2023

V Jet For Trip máme nový letecký simulátor, který určitě vyzkoušejte!
V Jet For Trip máme nový letecký simulátor, který určitě vyzkoušejte! (Zdroj: Aeroweb.cz)

V letecké škole JetForTrip jsme rozšířili flotilu o nejmodernější letecký simulátor ELITE Evolution S923 FNPT II MCC s EASA certifikací. Naše škola tak získává zcela nové možnosti výcviků pilotů, ale též možnost využít let na simulátoru jako zážitek pro širokou veřejnost. V této oblasti létání na simulátoru připravujeme vícero kurzů pro laiky a letecké nadšence za velmi příznivé ceny.

Na našem simulátoru si můžete vyzkoušet celou řadu letišť v naprosto famózních dynamických podmínkách využití. Na samostatném instruktorském stanovišti snadno nastavíme nepřeberné množství různých leteckých situací pro Váš nejlepší i nevšední možný zážitek.

Pocit letu nad skutečnou krajinou

Dlouho jsme vybírali pro naši leteckou školu letecký simulátor. Věděli jsme, že chceme něco velmi výjimečného. Chtěli jsme moderní simulátor se širokou škálou nastavení a s možností využívat více letounů (Piper Seneca III a King Air B200) na jediném simulátoru. Díky vysoké kvalitě dílenského zpracování, kokpitu s duálním řízením, podporující dynamický odpor na křidélkách, úhlu náběhu i pedálech získáváte maximální kontrolu nad každým simulovaným letem.

Díky efektům „visual motion“ širokoúhlé projekce zakřivené plochy, která dokáže zachytit téměř celou přední polosféru, je výhled z kokpitu opravdu jedinečným zážitkem.

ELITE Evolution S923 FNPT II MCC s EASA certifikací Jet For Trip
I na simulátoru létáme pro radost a pro nevšední zážitek / Foto: Jet For Trip

Máte tak pocit, že skutečně letíte nad naší krajinou. Trváme na realistickém zážitku a současně vyžadujeme nejvyšší možný stupeň komfortu a výbavy pro nekompromisní letecký výcvik. Vysoká míra autentického zážitku je připravena pro každého. Nezáleží na tom, zda jste student letecké školy toužící stát se profesionálním pilotem, anebo laik, který našel zalíbení v aviatice a chce si vyzkoušet, jaké to je sedět v kokpitu a řídit letadlo. I na simulátoru létáme pro radost a pro nevšední zážitek v maximálně realistických podmínkách reálné pilotáže. Vyzkoušejte si náš kokpit s duálním řízením a efekty zpětné odezvy.

Letecký simulátor s nejmodernější výbavou

Nový simulátor významně akceleruje profesionální možnosti leteckého výcviku. V kokpitu se nachází reálná konfigurace letových přístrojů pro každý simulovaný letoun, ale též další nadstandardní výbava avioniky, např. v podobě reálného systému GPS GTN 650, reflektující aktuálně nejvyšší standardy IFR včetně PBN/LPV přiblížení.

K dispozici máme analogové přístroje, ale také EFIS. Díky využití reálné GPS na simulátoru je přechod do skutečného letounu velmi přirozený. Na výběr je řada destinací z celého světa, máte možnost využít statických i dynamických podmínek počasí včetně reálného počasí. Samostatnou kapitolou našich interaktivních scénářů se žáky je také možnost využití reálného intercomu a zařazení náhlavních souprav přímo do výcviku, včetně možného nácviku reálné komunikace v rámci řízení letištního i letového provozu. Poslechněte si FRQ ATIS a nastavte QNH na výškoměru. Všechny postupy lze na simulátoru provádět takřka bez omezení.

Simulátor ve všech výukových balíčcích

Náš simulátor jsme zařadili do všech všech výukových balíčků. Jeho obrovské možnosti vycházející z certifikace EASA si může vyzkoušet každý student. V leteckém výcviku máme širokou škálou využití pro mnoho typů licencí: výcvikové kurzy pro soukromé piloty – PPL(A), přístrojovou doložku - IR, vícemotorovou doložku – MEP a MEP/IR, ale též nadstandardní možnosti využití MCC výcviku díky duálnímu řízení, přístrojovému vybavení a avionickému uspořádání v kokpitu.

Nový letecký simulátor také přináší letecké škole výrazné finanční úspory, o které se se studenty dělíme a současně přitom akceleruje letecký výcvik každého jednotlivého studenta. Bezpečný provoz bez rizik a snadný přechod do reálného letounu je nyní každodenní součástí kvalitativně vedených výcviků v naší letecké škole. Zákazníkovi nabízíme unikátní příležitost dostat z výcviku maximální potenciál za velmi krátkou dobu s možností výrazných finančních úspor. A vše je pod jednou střechou na letišti v Mladé Boleslavi. Jsme otevřeni ke spolupráci s ostatními leteckými školami.

Tip pro Vás: 1. dubna otvíráme kurz MCC.

Další informace a rezervační formulář

 

ELITE Evolution S923 FNPT II MCC s EASA certifikací Jet For Trip

ELITE Evolution S923 FNPT II MCC s EASA certifikací Jet For Trip

ELITE Evolution S923 FNPT II MCC s EASA certifikací Jet For Trip

ELITE Evolution S923 FNPT II MCC s EASA certifikací Jet For Trip

Mohlo by vás zajímat