Nabídka redakční spolupráce se serverem Aeroweb.cz

23.12.2005

Pojďte nám pomoci s rozvojem serveru pro piloty. Nabízíme spolupráci lidem, kteří by se chtěli aktivně zapojit do dění v letecké komunitě.

Nabídka redakční spolupráce se serverem Aeroweb.cz
Nabídka redakční spolupráce se serverem Aeroweb.cz (Zdroj: Aeroweb.cz)

Mám jisté letecké zkušenosti a chci se o ně podělit

Články, které jsou čtenáři Aerowebu nejvíce ceněny, jsou právě ty, kde autor dokáže předávat svoje zkušenosti. Zkušenosti s jednotlivými typy letadel, zkušenosti z létání, úřady, legislativou, jak se připravit před letem, jak absolvovat zkoušky apod. Proto velice uvítáme každého kolegu pilota, který dokáže o svých zkušenostech napsat.

Aby byl článek dobrý, musí autor co nejlépe rozumět tématu. A nejlépe problematice rozumí ti, kteří mají osobní zkušenosti. Zkušenosti s jednotlivými typy letadel, zkušenosti z létání, úřady, legislativou, jak se připravit před letem, jak absolvovat zkoušky apod. Proto velice uvítáme každého kolegu pilota, mechanika, řídícího letového provozu, ale i třeba meterologa nebo historika, který rád předá své zkušenosti dále.

Mám námět na článek nebo zajímavé téma k diskusi

Pokud se necítíte přímo na tvůrčí autorskou činnost, dejte nám alespoň vědět o zajímavém tématu k diskusi, případně nám doporučte nějaký námět na článek, který byste si na Aerowebu rádi přečetli. Svět letectví je plný zajímavých věcí a zajímavých lidí, stále se rozrůstá počet obou těchto skupin a my budeme rádi za každou pomoc, kterou nám dokážete nabídnout.

Co vám spolupráce přinese

  1. Odměna za spolupráci ve formě honorářů
  2. Získáte úzký kontakt s děním v malém letectví a kontakty na zajímavé lidi
  3. Naučíte se novým věcem, které dále využijete v případné profesionální karieře pilota
  4. Další bonusy pro spolupracovníky serveru (např. volný vstup na letecké akce, letecké databáze apod.)

Pojďme společně vytvářet nejlepší internetový server pro piloty!

Pokud Vás to alespoň trochu zaujalo, napište nám krátce o sobě a své představě na redakce@aeroweb.cz. Zašleme vám bližší podmínky spolupráce.

Spojte se s námi taky na sociálních sítích!

Mohlo by vás zajímat