První ročník summitu DRONECON

19.02.2024

Bezpilotní letadla (UAV) nalézají v novodobém letectví stále větší uplatnění, a to nejen k armádním misím, ale také k mnoha civilním úkolům.
Bezpilotní letadla (UAV) nalézají v novodobém letectví stále větší uplatnění, a to nejen k armádním misím, ale také k mnoha civilním úkolům. (Zdroj: Expoagro 2024)

Týdeník Euro ve spolupráci s Ministerstvem dopravy a ČVUT chystá na začátek dubna první ročník odborného fóra o bezpilotních prostředcích - DRONECON 2024. Pořadatelé si stanovili za jeden ze svých cílů uspořádat na jednom místě setkání vrcholových představitelů orgánů státní správy, výrobců technologií bezpilotního letectví, jejich dodavatelů a průmyslových uživatelů, zástupců vědy a výzkumu i bezpečnostních složek státu. Aktuálně je potvrzeno více než 150 účastníků.

Zájemce o oblast dronů čeká bohatý program v podobě vystoupení špiček svého oboru nebo interaktivních panelových diskusí s klíčovými osobnostmi bezpilotního letectví. Svou účast potvrdili například generální ředitel ŘLP Jan Klas, člen představenstva Letiště Praha Martin Kučera, prezident LAA Aleš Trtil a další. Droncon může být také místem navazování zajímavých obchodních kontaktů a získání ucelených informací o byznysových příležitostech v oblasti podnikání a praktického využití dronů.

Program konference bude rozvržen do několika segmentů zaměřených na strategii, byznys, bezpečnost a budoucnost v oblasti dronů. Jednotlivé segmenty na sebe časově navazují.

Pro získání vstupenky na DroneCon 2024 je nutná registrace prostřednictvím online formuláře a platba bankovním převodem či online platební kartou.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář