Pravidla pro příspěvky pod články

02.01.2008

Záměrem diskusí pod články je, aby se čtenáři vzájemně mohli podělit o své zkušenosti nebo doplnit článek o další faktické informace, které souvisejí s tématem článku. Je velkým přínosem pro nás všechny, pokud je článek okomentován lidmi, kteří s danou problematikou mají rozsáhlější zkušenosti a tyto jsou ochotní předat pod článkem ostatním čtenářům.

Pravidla pro příspěvky pod články
Pravidla pro příspěvky pod články (Zdroj: Aeroweb.cz)

Není vůbec jednoduchý úkol definovat pravidla pro něco tak rozmanitého, jako jsou komentáře. Naprostá většina čtenářů Aerowebu navíc žádná pravidla pro diskuse nepotřebuje a nikdy nepotřebovala, neboť jejich kultivovaný projev a snaha podělit se o svoje zkušenosti je zde naprosto na místě a velmi vítána. Nicméně pro těch pár jedinců, kteří se urputně chtějí na veřejnosti dělit o svoje osobní názory máme jedno jednoduché pravidlo.

Diskuse pod článkem jsou určeny pro případ, že chcete ostatním čtenářům předat doplňující faktické informace a nebo zkušeností k tématu článku.

Pro všechny ostatní příspěvky a témata k diskusi prosím využijte stránek leteckého fora, kde lze založit a moderovat libovolné téma k diskusi.

Diskuse jsou moderovány redakcí. Příspěvky pod články, které nebudou odpovídat tomuto pravidlu, budou odstraněny, abychom zachovali přehlednost pro všechny čtenáře.

Děkujeme za pochopení a dodržování tohoto pravidla. 

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář