Výzva ke spolupráci na výzkumu, hlavně pro plachtaře

13.06.2006

Lepím po chvilkách tuhle výzvu, nevím, jak na to, potřebuji pomoc, ale věřte mi, je to důležité. Jsou věci mezi nebem a zemí, které rozumem vysvětlit nejdou. Plachtaři mají svého boha Termosku.

Výzva ke spolupráci na výzkumu, hlavně pro plachtaře
Výzva ke spolupráci na výzkumu, hlavně pro plachtaře (Zdroj: Aeroweb.cz)

Nikdy ho sice nikdo neviděl. Neví se, jakého je pohlaví, vzhledu a vyznání. Funguje naprosto nevyzpytatelně. Když ho potřebujete, tak není, když ho nechcete, je tu a projevuje svou přízeň i nepřízeň. Máme ho, ale nevíme o něm zhola nic

Patřím k těm dříve narozeným… Minulé století, které přineslo lidstvu plejádu zkušeností, třeba světové války, AIDS, výpočetní techniku, klonování živých tvorů a technologii uhlíkatých laminátů, nám zůstává něco dlužné. Lidstvu leteckému je dlužné výzkum výskytu a činů boha Termosky. Ani současné století, tedy pokud vím, nepřináší v této oblasti nové seriozní informace a protože jde o vědu okultní, která letce zajímá, navrhuji převzít iniciativu do vlastních rukou a ve skutečně masivní spolupráci hledat odpověď na otázku, jak to vlastně s plachtařským bohem Termoskou je. A to je historicky pro Aeroweb jedinečná a neopakovatelná výzva.

Prosím všechny, kteří mají o Termoskovi co říci, ať tak neprodleně učiní níže v diskusích k článku. Sestavuji pracovní tým, který provede analýzu získaných poznatků, zeptá se v Bruselu, zda by na výzkum nemohl dostat nějaký grant, a opravdu s citem pro věc posoudí dostupné informace a jak předpokládám, bude je veřejně publikovat na Aerowebu.

Až ten výzkum dokončíme, Termosku odhalíme, popíšeme, nakloníme (si ho,jí) a hlavně, za letu vyzveme ke spolupráci. Nezříkám se ani motorářů, jim to může přece jenom někdy vysadit a budou Termosku potřebovat. V případě úspěchu přispějeme vědecké obci poznatky, na jejichž získání evidentně nestačí. Navrhneme vydavatele Aerowebu na Nobelovu cenu za alchymii, ušetříme za zpětné transporty a hlavně, pochopíme, co normálně nechápeme. Vidím to jako bezrizikový podnik. Pokud neuspějeme a nic neodhalíme, půjdeme se stydět.

Lide letecký, prosím, pište, volejte, faxujte a emailujte. V úspěch výzkumu věřím. Jenom zatím nic neříkejte Bohu, tedy pokud s ním máte spojení. Vybalíme to na něj až nám samotným to bude jasné.

A kdyby se Vás Termoska ptal(a) přímo na mě, prosím zapírejte. Mlčte. Létám taky a nechci zvýšit statistiku polních přistání pro neschopnost udržet se v jasném stoupání. Děkuji.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář